Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/07/2008

L'Ajuntament de VNG llueix el nou domàs de Festa Major

XXV Aniversari dels Tabals del Drac de la Geltrú  XXV Aniversari dels Tabals del Drac de la Geltrú

Dissabte, el XXV Aniversari dels Tabals del Drac de la Geltrú va omplir la plaça de la Vila

Des d'aquest passat dissabte, el balcó de l'Ajuntament es vesteix de Festa Major amb el nou domàs realitzat per les modistes Rosa Maria Coca, Antònia González, Roser González, Marta Minella i Susana Santasusana. El nou domà inclou diferents vestits brodats que li donen un aspecte molt colorista. 

Nou domàs

A banda, la plaça de la Vila va ser l'escenari dissabte de la celebració del XXV Aniversari dels tabals del Drac de la Geltrú, que va incloure una trobada i una cercavila de 25 colles de tabals, en un acte que va ser multitudinari. 

Per avui dilluns, la programació de la Festa Major proposa un concert de blues amb Dimmy Rider, al Foment Vilanoví, i el concert de Desbocados, al passeig Marítim. Els dos actes són gratuïts i comencen a les 23 hores. 

7.000 persones van veure Estopa
Pel que fa als actes del cap de setmana, aquests van començar divendres amb la inauguració de l'exposició 'Les arrels de la Festa. Imatges de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 1900-1950', un recull de fotografies de la festa, realitzat per l'artista Ramon Saumell que, fins el 24 d'agost es podrà visitar al centre d'art contemporani La Sala. 

El concert d'Estopa va aplegar 7.000 persones a les pistes d'atletisme, les quals no es van voler perdre el concert del grup de Cornellà presentant el seu darrer treball 'Allenrok'. 

Diumenge va tenir lloc una passejada popular en bicicleta pels carrers de la ciutat, una exposició fotogràfica sobre els Falcons de Vilanova i diversos concerts.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00