Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/10/2016

Èxit del sopar solidari per al projecte de salut bucodental

Amb la solidaritat dels assitents es realitzarà obturacions, reconstruccions i endodòncies als qui no s'ho poden permetre  Amb la solidaritat dels assitents es realitzarà obturacions, reconstruccions i endodòncies als qui no s'ho poden permetre

250 persones es reuneixen al Museu del Ferrocarril per recollir diners per al projecte social d'atenció odontològica

El sopar solidari organitzat per la cadena SER Penedès – Garraf i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va ser tot un èxit. 250 persones van assistir a la cita de divendres a l'exterior del Museu del Ferrocarril. La seva aportació de 15 euros per al sopar se suma a la de gairebé una cinquantena de persones que van voler fer aportacions a la Fila 0 de l'esdeveniment. En total es van recollir 3.685 euros per al projecte social per a persones que no poden assumir la despesa dels tractaments més bàsics dels dentistes.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú manté, des del mes de març d'aquest any, una relació permanent de col·laboració amb el Centre Dental Vilanova, de manera que el centre presta serveis d'atenció odontològica solidària a persones derivades dels Serveis Socials municipals. Aquesta col·laboració permet accedir a la cura bucodental preventiva i reparadora a persones que, per la seva situació econòmica, no poden assumir el cost d'aquests tractaments bàsics, com les neteges, els curetatges, les càries i les endodòncies. El cost d'aquests serveis els assumeix íntegrament el Centre Dental Vilanova, exceptuant un copagament simbòlic de 3 € per visita, per part de la persona que rep el tractament.

Els diners recaptats durant el sopar solidari, que va comptar l'actuació de l'humorista Guillem Estadella, es destinaran íntegrament a augmentar l'atenció odontològica que el Centre Dental Vilanova presta en col·laboració amb els Serveis Socials municipals.

Tant el Centre Dental Vilanova, com la Cadena SER, com l'Ajuntament de VNG s'han mostrat molt agraïts a totes les persones que van voler col·laborar amb aquesta iniciativa solidària, a tots els voluntaris i voluntàries que van col·laborar en l'organització, i a tots els establiments col·laboradors: Ametller Origen, Càtering Simpàtic, Restaurant La Nau, Pastisseria Abraham, Fundació Vallformosa, l'Espiga d'or, Graphy Print, Vilanova Cafès i Olivé i Rueda.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00