Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/02/2012

Obertura de mercats i internacionalització, eixos de la sessió de la Cambra de Comerç i Neàpolis

El futur dels negocis, segons la Cambra de Comerç, passa per la internacionalització dels mercats   El futur dels negocis, segons la Cambra de Comerç, passa per la internacionalització dels mercats

La jornada és fruït d'un conveni entre l'Ajuntament de VNG i la Delegació al Garraf de la Cambra de Comerç de Barcelona

L'espai Cowork Neàpolis ha acollit durant aquest matí la primera sessió sobre 'Introducció al negoci internacional i selecció de mercats exteriors' fruit del conveni entre l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de Neàpolis, i la Delegació al Garraf de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. 

Ha obert la jornada el delegat al Garraf de la Cambra, Amadeu Pujol, qui ha destacat que "avui en dia els mercats no són locals si no globals i per tant les empreses cal que facin accions per obrir-se als mercats exteriors". Pujol ha anunciat les eines, com ara el 'club cambra' que l'entitat posa a l'abast de les persones emprenedores per tal d'expansionar els seus negocis. 

Per la seva banda, la primera tinent d'Alcaldia i regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens ha destacat que aquestes jornades "tenen una importància cabdal alhora de donar suport a les empreses i als emprenedors". Segons Ariadna Llorens, un dels objectius principals del Cowork Neàpolis és "posar a l'abast de les persones emprenedores recursos, eines i assessorament per tal que puguin convertir les idees en negoci i per tant en activitat econòmica i empresarial per a la ciutat". 

La jornada ha anat a càrrec de Marc Prat, tècnic del departament Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona i ha comptat amb la participació d'una trentena de persones.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00