Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/06/2016

L'OMIC realitza via Skype una sessió amb el Tribunal d’Arbitratge de Benidorm

Un empresa vilanovina denunciada per un tema de consum va poder presentar el seu testimoni sense necessitat de desplaçar-se a Benidorm

Divendres passat, l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Vilanova i la Geltrú, va organitzar una sessió, via Skype, amb un Tribunal d'Arbitratge de Benidorm. D'aquesta manera, una empresa vilanovina que ha tingut problemes en temes de consum amb una empresa de Benidorm, no li ha calgut el trasllat a la ciutat castellonenca per presentar el seus arguments i la seva documentació sobre el tema tractat. La compareixença via Skype va durar 90 minuts.

LOMIC no és va limitar a posar l'ordinador i la càmera per poder dur a terme l'Skype, sinó que també va reafirmar l'acta de compareixença, validant la identitat de les persones que compareixien des de Vilanova i la Geltrú. A més, des de l'OMIC es va autentificar la documentació presentada per l'empresa local, es va escanejar, i es va trametre al Tribunal d'Arbitratge de Benidorm. Des de l'OMIC s'ha manifestat que l'Oficina està oberta a aplicar quan calgui aquesta aplicació tecnològica per tal de facilitar la resolució de qualsevol conflicte en temes de consum.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha valorat aquesta nova possibilitat que ofereix l'OMIC com "un pas més de l'oficina en el compromís de protegir els drets del consumidor." L'administració té deures en la incorporació de les noves tecnologies per adequar-se als nous hàbits i les noves necessitats de la ciutadania, ha recordat l'alcaldessa, "i el cas de l'OMIC de Vilanova i la Geltrú és un exemple d'avenç en aquesta línia."

L'OMIC de Vilanova i la Geltrú, que compleix 30 anys, ha atès en els darrers exercicis al voltant de 2.000 consultes i reclamacions anuals
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00