Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/08/2011

Exhaurides les places per visitar el refugi de Sant Antoni Abat

Visita al refugi de Sant Antoni Visita al refugi de Sant Antoni

La tercera edició d'aquesta activitat dels dissabtes d'estiu ha tingut una gran acceptació

Només queden dos dissabtes, demà i el que ve, de la proposta "Vilanova subterrània" i ja fa dies que les inscripcions estan tancades. La visita pel refugi antiaeri de l'església de Sant Antoni Abat, un dels més importants amb què va comptar la ciutat durant la Guerra Civil, desperta l'interès de molts vilanovins i vilanovines i turistes. 

De moment ja hi han baixat durant aquest estiu unes 150 persones i en les dues jornades que queden n'hi passaran una seixantena més. Des del 2 de juliol, cada dissabte s'han organitzat dos grups de visita, alguns dels quals han estat en llengua anglesa i francesa. 

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha portat a terme aquesta activitat per tercer any consecutiu, mitjançant la Regidoria de Promoció Econòmica i el Projecte d'Intervenció Integral Nucli Antic. L'organització es planteja iniciar-ne un nou cicle a la tardor. 

El refugi es troba sota l'església de Sant Antoni Abat. A través d'aquest recorregut es coneixen aspectes històrics de la Guerra Civil a Vilanova i la Geltrú i també de la construcció de refugis.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00