Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/04/2008

Comencen les obres de construcció de la canonada d'aigua que subministrarà aigua d'Abrera al sector oest de VNG

Les obres de la nova canonada tenen un cost de 2 milions 800 mil euros

Aigües Ter Llobregat ha iniciat aquesta setmana les obres de construcció de la canonada d'aigua que permetrà millorar l'abastiment a la zona oest de Vilanova i la Geltrú i al municipi de Cubelles.

Les obres, que tenen un cost de dos milions vuit-cents mil euros, han començat al Camí Ral, al costat de la Masia en Cabanyes, en direcció Cubelles.

Amb una longitud de sis quilòmetres i vuit-cents metres, la canonada enllaçarà el dipòsit número 3 de Vilanova i la Geltrú, ubicat al Sector Marqués, amb el dipòsit del terme municipal de Cubelles. Durant el seu recorregut la canonada també tindrà connexió amb el dipòsit número 1, al barri de La Collada - Els Sis Camins, i amb el dipòsit del sector de Santa Maria, tots dos dins el terme municipal de Vilanova i la Geltrú.

El traçat per on transcorrerà la canonada, i que comença al dipòsit número 3, passa pel carrer de les Oliveres, Camí Ral, carrer de la Turbina i camí de Mas Palau , àrea de servei de l'autopista i dipòsit al terme municipal de Cubelles. La previsió de l'empresa Aigües Ter Llobregat es poder acabar l'obra el mes de juliol.

La construcció de la nova canonada permetrà millorar el servei d'abastiment d'aigua a tota la zona oest de Vilanova i la Geltrú, que actualment utilitza recursos alternatius. Gràcies a les obres, aquests sectors podran consumir aigua procedent de la planta d'Abrera, tal i com ja succeeix a la resta de la ciutat. A més, la nova canonada suposa pels veïns una major garantia del subministrament de l'aigua i redueix al mínim els possibles talls en el subministrament.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú informarà puntualment de les afectacions que les obres puguin causar en el seu recorregut.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00