Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/09/2013

Activitats al Museu Romàntic Can Papiol per aquest mes de setembre

Jardiart. 'Metafòricament' Jardiart. 'Metafòricament'

Darrers dies per visitar la mostra Jardiart. Metafòricament', i nova oportunitat de poder gaudir de la visita teatralitzada 'Hostes vingueren que de casa ens tragueren'

Aquest dissabte 21 de setembre, a les 19.30 h, tindrà lloc al Museu Romàntic Can Papiol la visita teatralitzada Hostes vingueren que de casa ens tragueren. Una interpretació ambientada a l'època de la guerra del francès. Els visitants, acompanyats d'en Benet Rubinat, senyor de la casa i nebot de Francesc de Papiol, i també per alguns membres del seu servei, faran un recorregut per les estances d'una de les famílies benestants més importants de Vilanova i la Geltrú al segle XIX. La presència dels francesos a la ciutat, amb les conseqüents tensions internes, la religiositat dels seus inquilins, molt marcada en aquella època, o la vida quotidiana que s'amaga darrera la casa, quedaran a la vista dels espectadors perquè gaudeixin de l'activitat.

Aquesta visita té un preu de 10 euros per persona i requereix reserva prèvia al telèfon 93 8930382 o bé al correu museupapiol@vilanova.cat. En finalitzar, se servirà una copa de cava al jardí del Museu.

A més a més, fins al diumenge 29 de setembre, es pot visitar al jardí de Can Papiol, la mostra Jardiart "metafòricament". Aquesta exposició, on participen els artistes Isidre Roset, Toni Masana, Xavi Pasqual, Joan Nadal, Purificació López, Joan Calvet, Abel Masana, J.M.Pinyol, Francesc Bordas, Joaquim Milà, Camil·la Pérez, Esther Samprieto, Dolors Escoté, Joan Tuset, Josep Maria Pujol, Betty Miller i Yol Bernadó, romandrà en aquest espai i s'hi podran veure algunes de les seves peces que conviden, a qui les contempla, a reflexionar sobre la creativitat i el paper de les arts plàstiques en la societat actual. Una oportunitat singular de poder gaudir del treball dels artístic dels implicats en aquest projecte, en un espai que complementa la seva perspectiva.

La visita a la mostra és gratuïta en horari d'obertura del Museu.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00