Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/11/2009

Delegació de Mérignac a la Fira de Novembre

L'alcalde de Mérignac, acompanyat del de VNG, visitant els estands L'alcalde de Mérignac, acompanyat del de VNG, visitant els estands

L'alcalde de la ciutat francesa, que va inaugurar el certamen, realitza avui un recorregut per diferents instal·lacions municipals

L'alcalde de la ciutat agermanada de Mérignac, Michel Sainte-Marie, va tallar ahir a la tarda la cinta inaugural de la Fira de Novembre 2009. En la seva estada a Vilanova i la Geltrú, la delegació francesa té una agenda farcida d'activitat. El batlle francès visita avui equipaments culturals com La Sala o La Vela, així com el nou Esportiu La Piscina i el Mercat del Centre, tots ells vinculats amb iniciatives que han desenvolupat o preveuen treballar conjuntament les dues ciutats.

Un cop inaugurada la Fira, Michel Sainte Marie, juntament amb l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, i dels regidors i regidores municipals, va fer un recorregut pel recinte, amb parada especial a l'estand dedicat al vi que s'elabora a la seva terra, DO Pessac-Léognan. 

Avui divendres al matí l'alcalde de Mérignac i l'equip que l'acompanya han estat a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i la residència del circ La Vela. A la tarda coneixeran les noves instal·lacions de l'Esportiu La Piscina i també passaran pel Mercat del Centre i el Centre d'Art Contemporari La Sala. Abans de sopar, realitzaran un passeig per la Geltrú. Dissabte, la delegació de la ciutat agermanada passarà el dia a Barcelona i diumenge emprendran el camí de tornada.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00