Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/07/2013

Valoració positiva de la promoció turística de VNG

Joan Giribet, Gerard Figueras, Neus Lloveras i Glòria Garcia  Joan Giribet, Gerard Figueras, Neus Lloveras i Glòria Garcia

Satisfacció del govern municipal pels bons resultats de l'afluència de públic els primers caps de setmana de juliol

El Govern valora positivament la promoció de la ciutat que ha contribuït a omplir Vilanova i la Geltrú de visitants els primers caps de setmana de juliol. L'alcadessa, Neus Lloveras, ha mostrat la seva satisfacció perquè "els esforços per posar VNG al mapa estant donant resultats". Lloveras ha recordat que fa dos anys es va iniciar el treball per promoure la ciutat turísticament per "venir a passar-hi un dia, a la platja, als restaurants, de compres al centre comercial a cel obert més gran de Catalunya, a visitar museus...".

El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, ha posat de relleu que l'aposta de Vilanova i la Geltrú com a "Porta al Mediterrani" a les poblacions de l'Eix Diagonal i de l'àrea metropolitana ha donat els seus fruits. Figueras també ha destacat els bons resultats de les accions per atraure el turisme francès, que es va fer en amb l'assistència a diferents fires del sector turístic.

Per altra banda, la posada en marxa de la C-15, que connecta la capital del Garraf amb l'Alt Penedès, l'Anoia i el Bages de manera ràpida ha estat un catalitzador per l'afluència de visitants. "Això, la primera setmana de bon temps, va provocar bastants problemes a la façana marítima durant un parell d'hores” ha dit l'alcaldessa, "la següent setmana ja es van prendre mesures, i l'impacte va ser menor". La intervenció de la Policia Local per regular el trànsit als punts més conflictius es mantindrà tots els diumenges d'estiu.

Glòria Garcia, regidora de Serveis Viaris, ha explicat la voluntat de fer un reforç en la senyalització dels aparcaments disponibles i ha recordat també que les dificultats de circulació a la façana marítima "son conseqüència de la reforma que es va fer a la zona, deixant carrers d'un sol sentit que dificulten molt l'evacuació de vehicles". En aquest sentit, Gerard Figueras ha afirmat que "aquest Govern no renuncia a l'obertura de l'Ortoll per poder tenir una circulació d'entrada i sortida de la platja".

L'aposta per fer de Vilanova i la Geltrú una ciutat turística "és un canvi de període per a la nostra població" ha explicat Neus Lloveras, "potser érem l'únic municipi de la costa catalana que no havia fet aquesta aposta".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00