Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/04/2014

Joves estudiants visiten el Jutjat de Violència contra les dones de Vilanova i la Geltrú

Moment de la visita als Jutjats Moment de la visita als Jutjats

Alumnes de diversos centres de la ciutat coneixen de primera mà com es treballa en aquest jutjat

El dia 26 de març, alumnes dels instituts de la ciutat participants en el Premi Carta a qui Maltracta, convocat per l'associació de dones La Frontissa i amb la col·laboració de la Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de VNG, van fer una visita al Jutjat de Violència contra les Dones de Vilanova i la Geltrú. Van participar en l'experiència els centres Escola Pia i Joaquim Mir. En total eren 3 alumnes i 1 persona responsable (tutor/a o professor/a) de cada centre educatiu. També van acompanyar la visita membres de la Comissió de seguiment del protocol contra la violència masclista, de l'Espai d'Equitat i de l'associació de dones La Frontissa.

El Jutge titular d'aquest jutjat, David Cabrera, va ser l'encarregat de guiar la visita, mostrant-los-hi les zones més importants i finalitzant el recorregut en una de les sales de vistes, on el grup de visitants van poder fer al jutge diverses consultes i aclarir dubtes.

Per a les persones organitzadores de la trobada "aquesta és una experiència molt positiva per continuar treballant tots plegats per a una societat més equitativa i lliure de violència".

La propera visita la realitzaran els i les alumnes guanyadors de l'edició d'enguany d'aquest premi acompanyats pels seus tutors i tutores i diversos professionals de l'àmbit.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00