Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/03/2016

Intensa activitat de Vilanova i la Geltrú al Mercat del Ram de Vic

La ciutat va oferir una mostra de Xató a l'Espai Terra i Cuina, i va sortejar un premi entre els visitants a l’estand

Vilanova i la Geltrú ha estat present aquest cap de setmana al Mercat del Ram de Vic amb un estand propi. Aquest estand es fruit de l'intercanvi de les dues ciutats en temes firals, que es va iniciar l'any passat quan la ciutat de Vic i la comarca d'Osona van tenir també un estand propi a la Fira de Novembre. El Mercat del Ram de Vic és un punt de trobada per diferents sectors econòmics com el turisme, la ramaderia, l'agricultura, maquinària agrícola, vehicles industrials, horticultura, jardineria, energies renovables, alimentació, automoció, i institucions. 

L'estand de Vilanova i la Geltrú ha estat possible gràcies a la col•laboració de l'Ajuntament, el Gremi d'Hostaleria, l'Estació Nàutica, Viu Comerç i Menja't Vilanova. Al llarg dels tres dies s'ha proporcionat informació de la ciutat en aspectes tan diversos com el turisme, la cultura, la Destinació de Turisme Familiar, el comerç, la restauració i la gastronomia. En aquest darrer punt cal destacar la participació activa a l'Espai Terra i Cuina on dissabte i diumenge es va dur a terme una degustació de Xató de Vilanova elaborat per Càtering Caserco. Aquesta acció es va emmarcar dins les diferents propostes que enguany està duent a terme la Ruta del Xató. 

Un dels atractius de l'estand vilanoví era que el visitants es podien fer una fotografia al photocall i participar en un premi que consistia en un val regal de 50 euros de Viu Comerç, un dinar per a dues persones al restaurant L'Artiga, i una sortida en veler per a dues persones, facilitada per l'Estació Nàutica. La proposta va tenir força èxit i van ser molts els que van decidir fer-se la fotografia i participar al concurs.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00