Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/02/2011

Arriba el quart 'Fora estocs' a VNG

El primer Fora estocs va ser l'agost de 2009 El primer Fora estocs va ser l'agost de 2009

La plaça de la Vila acollirà el 19 de febrer aquest gran mercat de productes de qualitat al millor preu

L'associació de comerciants Tot Centre prepara la quarta edició de Fora estocs, una fira que va néixer fa dos anys amb l'objectiu de liquidar el gènere de temporada. Així, qui vulgui comprar trobarà el mateix producte que ha vist durant el període de rebaixes a les botigues, però amb un preu encara més econòmic. En aquesta ocasió se supera la participació de comerços respecte de les edicions anteriors, ja que en seran 40, amb 53 carpes.

La fira estarà oberta de les 9 a les 21 h el dissabte 19 de febrer, a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú. L'organització realça com a valors afegits d'aquesta gran mercat d'estocs la qualitat dels productes i la proximitat amb els comerciants. Hi prenen part establiments associats a Tot Centre, de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica i llar, entre d'altres. 

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Generalitat de Catalunya, s'ha convertit en un referent comercial de la comarca, que conclou cada període de rebaixes. Per als comerços participants és un punt de trobada i alhora un aparador, ja que Fora estocs atreu públic de les poblacions veïnes.

El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, s'ha mostrat satisfet de l'acord arribat el 2009 amb l'entitat comercial per a la celebració d'aquest esdeveniment. "S'ha vist que és una iniciativa que té èxit", manifesta el regidor.

Aparcar, més fàcil

Durant la jornada els paradistes obsequiaran els visitants amb tiquets de 30 minuts gratuïts d'aparcament als pàrquings soterrats de Charlie Rivel i Casernes. Són vals acumulables de dos en dos, de manera que es pot gaudir de fins a una hora d'estacionament de franc.

Tot Centre i l'empresa municipal VNG Aparcaments col·laboren així per fer més còmode l'accés al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden obtenir gratuïtament durant tot l'any als establiments associats a Tot Centre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00