Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/10/2010

L'Ajuntament de VNG rep al Saló de Plens una delegació comercial gallega

Recepció ahir a l'Ajuntament. Foto: Tot Centre Recepció ahir a l'Ajuntament. Foto: Tot Centre

Han participat en un intercanvi amb l'associació vilanovina Tot Centre

El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Tomàs Álvaro, va rebre ahir una delegació comercial de Pontevedra. La recepció va tenir lloc al Saló de Plens de la Casa de la Vila, amb presència de representants de l'associació de comerciants vilanovina Tot Centre.

La delegació gallega estava formada per 13 gerents i tècnics d'associacions de comerciants i personal tècnic de les àrees de comerç de la Diputació de Pontevedra i de la Xunta de Galícia. La seva visita és fruit d'un intercanvi d'experiències comercials en el qual participa Tot Centre. Els visitants tenien l'objectiu de conèixer l'associació vilanovina, la seva estratègia comercial i les campanyes i accions que promou per dinamitzar el comerç local.

Un cop Tomàs Álvaro els va donar la benvinguda, els participants a la trobada van assistir a una xerrada a la Sala Noble de la Casa Olivella, amb la intervenció de Josep Almirall, tècnic del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, a més a més de membres de la junta de Tot Centre i de la directora general de Comerç de la Xunta de Galícia, Nava Castro.

En l'acte es va parlar de Tot Centre, de la seva creació, la composició i el finançament, i del paper de la Generalitat de Catalunya en l'associacionisme comercial. Així mateix, es va tractar sobre la vertebració del territori a Vilanova i la Geltrú, la integració del comerç a l'entorn urbà, el pla de dinamització comercial de Tot Centre i les seves activitats. En acabar, es va realitzar un recorregut per diferents establiments de l'associació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00