Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/01/2011

L'IMET organitza dues sessions informatives sobre la preinscripció i la zonificació escolar

Les sessions comptaran amb la presència de la regidora d'Educació i Treball Míriam Espinàs  Les sessions comptaran amb la presència de la regidora d'Educació i Treball Míriam Espinàs

Les sessions es realitzaran el 7 i el 10 febrer a la Sala d'Actes de l'IMET. La preinscripció escolar s'iniciarà el dilluns 14 de febrer

L'Institut Municipal d'Educació i Treball ha organitzat dues sessions informatives sobre el procés de preinscripció escolar al segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria, que es durà a terme del 14 al 25 de febrer, i el nou model de zonificació escolar que entrarà en vigor el proper curs 2011-2012.

Les sessions, que estan destinades als pares i mares del alumnes, comptaran amb la presència de la regidora d'Educació i Treball, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat, Míriam Espinàs. La primera trobada es realitzarà el proper dilluns 7 de febrer, a les 19 hores, mentre que la segona tindrà lloc el dijous 10 de febrer, a les 18 hores, ambdues a la Sala d'Actes de l'IMET.

Preinscripció escolar
Les famílies podran presentar les sol·licituds de preinscripció escolar al segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria, del 14 al 25 de febrer, tant al centre educatiu que escullin en primera instància com a la oficina InfoImet.

En aquest sentit, avui s'han iniciat les primeres jornades de portes obertes per tal que les famílies puguin visitar les seves instal·lacions abans de l'inici del període de preinscripció.

Zonificació escolar
El proper curs 2011-2012 entrarà en funcionament el nou model de zonificació escolar aprovat recentment pel Consell Escolar Municipal, el qual prima barems de proximitat i garantirà l'accés a una escola propera al domicili al total dels 800 infants que el proper curs començaran educació infantil o primària i permetrà adaptar el sistema de preinscripció a les necessitats d'una societat i d'una ciutat que ha evolucionat considerablement en els darrers 10 anys.

Els pares i mares ja poden consultar els centres educatius als que poden optar a fer la preinscripció amb la màxima puntuació (30 punts) a través d'un sistema infromàtic. Per a fer-ho, només han d'indicar l'adreça del lloc de residència de l'infant. 

Notícia relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00