Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/10/2007

El pintor vilanoví Joaquim Budesca exposa al Centre d'Art Contemporani La Sala

  La regidora de Cultura Isabel Pla, acompanyada de Joaquim Budesca i Isabel Coll La regidora de Cultura Isabel Pla, acompanyada de Joaquim Budesca i Isabel Coll

L'exposició que porta per títol 'H2o Aigua' s'inaugura el 19 d’octubre i va acompanyada d'un seguit d'activitats paral·leles

El Centre d'Art Contemporani La Sala acull del 19 d'octubre al 20 de gener de 2008 l'exposició H2o Aigua, de Joaquim Budesca. Aquest matí, la Regidora de Cultura, Isabel Pla, acompanyada de l'artista i de la comissaria de l'exposició Isabel Coll, han presentat la mostra que permet conèixer l'obra realitzada per Joaquim Budesca en els darrers anys. H2o Aigua enceta la programació anual d'exposicions que el Centre d'Art Contemporani La Sala vol dur a terme, amb l'objectiu de promoure l'art dels artistes locals que són referent a la ciutat de VNG, però que alhora també destaquen per la seva trajectòria fora de l'impacte local, i que a més compten amb el suport de la crítica especialitzada. 

Isabel Coll, comissaria de l'exposició ha explicat que Joaquim Budesca viu un dels seus moment més dolços dins la seva llarga carrera. Per Isabel Coll H2o Aigua és una interessant exposició que té l'aigua com a element conductor i a través de la qual s'aprecia l'evolució de l'artista. A través de textures, línies i colors el visitant descobrirà, segons la comissaria de la mostra, la maduresa pictòrica de Budesca. El pintor, s'ha mostrat molt satisfet pel resultat de l'exposició que es podrà veure a partir del dia 19 d'octubre, i que mostra part del treball realitzat durant els darrers quatre anys. Joaquim Budesca també ha dit que la selecció de les quaranta set obres mostren els diferents registres que té l'aigua. Un element àmpliament representat per l'artista vilanoví. Per la seva banda, la Regidora de Cultura, Isabel Pla, ha destacat la importància d'aquesta exposició formada per quaranta set obres, entre olis, aquarel·les, fotografies i altre tipus de documentació. 

A més, també ha volgut remarcar la implicació del propi artista que participarà activament de les activitats paral·leles, realitzant visites guiades i prenen part als tallers. L'exposició H2o Aigua es complementa amb visites guiades, una de les quals anirà a càrrec del propi Joaquim Budesca, tallers infantils i juvenils, xerrades i un recital de poesia a càrrec de Montse Lago.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00