Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/06/2011

Finalitza l'activitat Flaixos de Pau, del Museu Balaguer, amb el sorteig d'un viatge a Madrid

   Museu del Prado Museu del Prado

L'activitat complementa l'exposició del quadre Al·legoria de la Pau que, fins al 19 de juny, es pot visitar al museu vilanoví

Aquest divendres 10 de juny, a les 13 hores, tindrà lloc el sorteig per a dues persones d'un viatge a Madrid per a visitar el Museo Nacional del Prado. Amb el sorteig del viatge es clou l'activitat Flaixos de Pau, que el Museu Víctor Balaguer ha programat com acció complementària de l'exposició del quadre Al·legoria de la Pau de Jacob Jordaens. Flaixos de Pau consisteix en la construcció d'un mural a partir de fotografies que els propis visitants han fet arribar al museu sobre qualsevol element, paisatge o moment que els ha transmès una sensació de pau.

D'altra banda, diumenge 12 de juny, a les 12 hores, es farà la darrera visita comentada a l'exposició Mitologia i religió: protagonistes de la pintura barroca. La visita gira al voltant dels dos grans temes de la pintura barroca, la religió i la mitologia, temàtica que també es pot veure representada en la col·lecció de pintura barroca espanyola i flamenca que el museu exhibeix a la Sala Prado.

La mostra, que es pot visitar fins al 19 de juny, se centra en una al·legoria de la pau de grans dimensions, atribuïda segons la documentació de l'ingrés, al pintor flamenc Jacob Jordaens. El quadre ha estat recentment restaurat, després de vàries dècades d'estar desat a les reserves del Museu Balaguer.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00