Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/03/2012

Trobada de dones el Dia Internacional contra el Racisme

L'alcaldessa, amb el grup de dones a la Casa Olivella L'alcaldessa, amb el grup de dones a la Casa Olivella

L'alcaldessa visita i dóna suport a grups de dones de la ciutat que treballen per eliminar els prejudicis davant la diferència

Avui, dimecres 21 de març, és el Dia Internacional per l'eliminació de la discriminació racial. Per això el projecte Dona Identitat Diversitat ha organitzat una activitat especial al voltant de la convivència i la superació dels prejudicis davant la diversitat. L'alcaldessa, Neus Lloveras ha visitat aquest matí dos grups de dones que es troben habitualment per compartir les seves experiències.

El projecte Dona Identitat Diversitat es un espai de trobada setmanal que dinamitza el Servei de Convivència amb la intenció de cultivar les relacions entre les diverses dones de la ciutat per anar creant vincles i lligams entre diferents cultures. Les participants del projecte, totes dones de diferents orígens i edats, han rebut la visita d'un grup de dones d'origen marroquí, indi i paquistanès que realitzen els cursos de català organitzats per l'associació de dones La Frontissa a l'EspaiCaixa situat a la rambla Samà.

Neus Lloveras ha posat de relleu que activitats com les que s'organitzen en el marc d'aquest projecte permeten la trobada entre dones de diferents procedències i cultures i que 'serveixen per adonar-nos que, al cap i a la fi, les preocupacions que tenim totes les dones són les mateixes, que no hi ha tanta distància entre unes i altres'. L'alcaldessa els ha aconsellat estar unides per ajudar-se i les ha encoratjat a participar en activitats com aquesta o d'altres, que els permetin tenir un espai per elles mateixes, especialment les dones que, com ella, també tenen cada dia responsabilitats familiars.

L'encontre està pensat per compartir una estona amable de te i conversa. Un intercanvi d'experiències al voltant de com viure la diferència des de punts de vista distints. Aquestes trobades volen destacar tot allò que té de positiu la diversitat i una convivència cada cop més enriquida per la interculturalitat. 


Descarrega't la foto de portada AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00