Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/07/2007

Joves de VNG pinten un grafit contra el canvi climàtic

La iniciativa de l'Agència Local de l'Energia pretén conscienciar sobre l'estalvi de l'aigua i l'ús d'energies renovables

Aquest cap de setmana l'Agència Local de l'Energia ha realitzat una activitat adreçada a conscienciar la ciutadania sobre la importància de la preservació del medi ambient. Vuit artistes de VNG, la majoria dissenyadors de grafits han creat un mural sobre la problemàtica del canvi climàtic. 

Amb el lema 'Canvi climàtic: Actuem' els joves creadors han pintat un mural a l'avinguda de Francesc Macià a la cruïlla amb el carrer del Pare Garí. El mural, que té per objectiu fer reflexionar la ciutadania sobre el canvi climàtic, s'està realitzant en quatre àmbits diferenciats, la preservació del medi ambient, la utilització de l'energia solar, l'ús de l'energia eòlica i l'estalvi de l'aigua.

La primera tinent d'alcalde i regidora de Governança, Participació i Medi Ambient, Iolanda Sánchez, ha destacat la col·laboració de l'empresa Casa Roset (propietaris del mur on s'està pintant el grafit), alhora de dur a terme aquesta iniciativa que pretén donar a conèixer la problemàtica del canvi climàtic i alhora fomentar les energies renovables i l'estalvi d'aigua. L'obra es preveu que finalitzarà el cap de setmana vinent.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00