Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/11/2014

Jornada pràctica sobre l'estalvi d'energia i diners en comerços i comunitats de propietaris

    Accions d'estalvi energètic i econòmic Accions d'estalvi energètic i econòmic

La trobada, que presenta casos pràctics i auditories reals, comptarà amb la presència de Francesc Mauri, meteoròleg de tv3

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'Agència Local de l'Energia, i l'empresa Serra Experiència Immobiliària han organitzat per dimarts vinent, 2 de desembre de 16 a 20h, una jornada informativa adreçada als propietaris de comerços i a les comunitats de veïns.

La jornada, que tindrà com a escenari l'Auditori de Neàpolis, té com a objectiu l'estalvi econòmic en matèria energètica, afavorir la responsabilitat social i ecològica en l'ús de l'energia, i incidir en la importància que té la sostenibilitat mediambiental.

Al llarg de la tarda es tractaran temes com l'evolució del preu de l'electricitat i la seva repercussió en comerços i comunitats de propietaris, les possibilitats d'estalvi energètic que tenen els comerços, els passos a seguir per aconseguir que un comerç sigui més eficient o l'estratègia de la rehabilitació energètica al Garraf. Una segona part de la jornada es dedicarà a explicar exemples reals d'auditories realitzades a comerços, establiments de restauració i edificis comunitaris, per tal d'assessorar sobre com es pot reduir la facturà energètica i ser més eficients. Les experiències practiques s'han pogut realitzar gracies a la col·laboració de Viu Comerç i el Gremi d'hostaleria i restauració de Vilanova i la Geltrú.

Les ponències i els casos pràctics finalitzaran amb la intervenció del meteoròleg de tv3 Francesc Mauri, que farà el resum de la jornada i donarà la seva visió sobre els temes que s'han tractat.

(descarrega't el programa)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00