Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/11/2007

VNG commemora el Dia Mundial de la Sida amb activitats adreçades a tot el públic

L'Ajuntament de VNG, l'Institut de Reinserció Social i l'ONG Ajuda en Acció s'han encarregat de l'organització

En el marc de la commemoració, l'1 de desembre, del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, aquest dissabte se celebrarà a Vilanova i la Geltrú un programa d'activitats adreçades a públic de totes les edats. Els actes començaran a les 10 h amb la instal·lació a la plaça de la Vila d'uns punts d'informació amb jocs i tallers per a infants, que estaran oberts tot el dia. 

Els tallers s'adrecen a nens i nenes de fins a 6 anys i s'anomenen "Un llaç per a tothom!" i "El molinet de la salut". També hi haurà jocs per a nens i nenes de fins a 12 anys i tallers per a joves. El mateix dissabte, a les 18 h, se celebrarà a la plaça de la Vila una "performance participativa" a càrrec de Ying Yang Clònics Teatre. Per acabar, la biblioteca Armand Cardona Torrandell acollirà a les 19.30 h la projecció de la pel·lícula "Yesterday", amb la participació de Josep Giralt, responsable del Departament de Premsa de l'ONG Ajuda en Acció. 

També s'han programat activitats per a la setmana que ve, com és el cas de la Festa d'homenatge al Dr. Condom, que ha preparat l'entitat cultural Espavila per al dissabte 8 de desembre, a partir de les 23 h, a l'Envelat. D'altra banda, la llibreria Ma'at ha organitzat un concurs fotogràfic al voltant de la sida, del qual es lliuraran els premis el 4 de desembre a les 19 h. Les obres seleccionades estaran exposades a la llibreria del 4 al 15 de desembre. La programació compta amb dues exposicions més. La primera, està organitzada per l'ONG Ajuda en Acció i es pot visitar al Centre Cívic La Geltrú. La mostra porta per títol "Paisatge trencat", és del fotògraf africà Gideón Mendel i es podrà veure fins al 9 de desembre. La segona s'acull a les dues biblioteques municipals de la ciutat, la Joan Oliva i l’Armand Cardona Torrandell. Estan elaborades amb material del fons documental de que disposen les biblioteques i també es pot veure fins al 9 de desembre. 

Les diferents activitats estan organitzades per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'Institut de Reinserció Social i l'ONG Ajuda en Acció, i amb la col·laboració de l'associació Espavila, la companyia Ying Yang Clònics Teatre, la llibreria Ma'at, l'associació Vida Útil i la Fundació Lluita contra la Sida.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00