Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2016

Neàpolis i l'EPSEVG col·laboren en la formació de l'alumnat d'aquest centre universitari

Setze alumnes elaboren un pla d'empresa sobre start-ups de Neàpolis en el marc de l'assignatura 'Gestió d'Empreses TIC' que cursen els estudiants d'Enginyeria Informàtica

L'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Neàpolis i l'Escola Politècnica d'Enginyeria de la UPC (EPSEVG) col·laboren enguany, per tercer any consecutiu, amb l'objectiu que els estudiants de Gestió d'Empreses TIC elaborin un pla estratègic d'algunes de les start-ups amb seu a Nèapolis.

Dimecres a l'espai del nou viver d'empreses CreaTICC un grup de setze alumnes es van reunir amb els responsables de tres start-ups: Digital Currency Summit; Polygon Games i Tetrao España que s'han ofert a col·laborar en aquest projecte conjunt Neàpolis-UPC. El projecte pretén la presa de contacte dels alumnes amb el món real de l'empresa i dóna una valor afegit a l'assignatura ja que es complementa amb aquesta part pràctica. Per la seva banda, les start-ups que hi col·laboren, esdevenint objecte d'estudi per part dels alumnes, poden adquirir coneixements actualitzats i innovadors sobre la gestió estratègica d'empreses tecnològiques.

Els alumnes que participen d'aquesta experiència estan realitzant el tercer curs d'Enginyeria Informàtica de l'EPSEVG. Aquest projecte s'inclou en l'assignatura de Gestió d'Empreses Tecnològiques, que coordina la professora del centre Marta Díaz Boladeras.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00