Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/05/2011

El Museu Víctor Balaguer celebra el Dia Internacional dels Museus

   La Pinacoteca La Pinacoteca

Una jornada de portes obertes i el taller 'Com mirar un quadre?', principals activitats del 18 de maig

El dimecres 18 de maig, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer ha organitzat, a banda de l'habitual jornada de portes obertes, l'activitat Com mirar un quadre?. Es tracta d'un taller teòric i pràctic que ofereix alguns dels elements a tenir en compte alhora d'interpretar una obra d'art, com ara la tècnica, la composició, el color, el tractament de la llum, o el tipus de pinzellada. A continuació, els assistents podran posar en pràctica els coneixements adquirits davant mateix del quadre.

L'activitat, gratuïta i oberta a tothom, s'ha programat en horari de mati i tarda. La primera sessió es farà a les dotze del migdia i la segona a les sis de la tarda.

D'altra banda, aquest diumenge 15 de maig a les 12 hores es farà la visita comentada Mitologia i religió: protagonistes de la pintura barroca. Una visita combinada amb l'exposició temporal 'La Pau i la Guerra' de Jordaens. Història d'un quadre' i a la col·lecció de pintura barroca de la Sala Prado. Aquesta mostra es podrà visitar fins el 19 de juny d'enguany.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00