Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/02/2014

X Edició de la Fira Fora Estocs el dissabte 8 de març

Totes les marques als millors preus a la plaça de la Vila sota l'organitzacio de ViU Comerç

La Fira Fora Estocs torna a Vilanova i la Geltrú el dissabte 8 de març. La fira, referent comercial a la comarca, se celebrarà a la plaça de la Vila de les 9 del matí fina a les 9 del vespre. El Fora Estocs està organitzat per l'associació de comerciants i serveis Viu Comerç. Aquesta mostra s'ha convertit en la fira comercial de referència a la ciutat organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora de la mateixa pels articles de temporada que porten les botigues participants i els preus de liquidació. 

El seu objectiu és la venda de l'estoc de temporada. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara molt més econòmic. La gran oferta comercial i la qualitat, així com les marques dels productes venen de la mà del comerç associat a Viu Comerç, amb parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica i múltiples empreses de servei i benestar per les persones,  En l'edició d'enguany el nombre de participants serà similar a les darreres edicions, amb una cinquantena de carpes. 

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, s'ha convertit en un esdeveniment comercial a la comarca i aplega tant visitants de la ciutat com de poblacions i comarques veïnes. És per això, que des de Viu Comerç s'aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, consolidant la ciutat com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona. 

Viu Comerç disposarà de tiquets d'aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel i Casernes amb la voluntat d'afavorir l'ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l'accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any als establiments associats a Viu Comerç.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00