Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/03/2011

Es lliuren els premis del concurs fotogràfic 'Objectiu Igualtat'

Fotografia 'Buscant el final del límit'           Fotografia 'Buscant el final del límit'

La fotografia 'Buscant el final del límit', d'Emilio Combalia, ha estat la guanyadora. Les instantànies participants estaran exposades al Centre Cívic de Sant Joan fins el 21 de març

El Centre Cívic de Sant Joan ha estat l'escenari, aquesta tarda, del lliurament dels premis de la XIV edició del concurs fotogràfic 'Objectiu Igualtat', que pretén fomentar la creativitat plàstica i reflectir la vida de les dones en totes les seves vessants i fer visible la seva imprescindible participació en l'evolució de la nostra societat.

El primer premi ha estat per la fotografia 'Buscant el final del límit', d'Emilio Combalia, que ha estat seleccionada d'entre un total de 29 instantànies de gran qualitat tècnica i de temàtica molt variada. En aquest sentit, el jurat, que estava format per una persona relacionada amb l'àmbit de la fotografia, una altre amb el món del gènere i una tercera amb ambdós àmbits, ha valorat tant la vessant artística com l'adequació temàtica l'obra.

El segon premi ha estat per la fotografia 'Superació', de Jorge Llorca, mentre que Andreu Noguero s'ha endut el tercer guardó per la instantània 'Cursa d'ous a Vilanova'. Per altra banda, el premi especial a l'autora local ha recaigut sobre Isabel Herrera i la fotografia 'Posant ordre'

guanyadors premis fotografia equitat

L'acte ha comptat amb la presència de Míriam Espinàs, regidora del Pla d'Equitat, que ha destacat que amb aquest concurs "volem trencar la dinàmica que les dones quedin sempre en segon pla"

Les fotografies presentades al concurs estaran exposades, des d'avui i fins el proper 21 de març, al Centre Cívic de Sant Joan. La mostra es podrà visitar durant aquest període amb horari de 16 a 20 hores.

Cal recordar que el concurs 'Objectiu Fotogràfic' esta organitzat pel col·lectiu fotogràfic Fotoítaca i l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i compta amb la col·laboració del la Federació Catalana de Fotografia i del Centre Cívic de Sant Joan. A més a més, aquesta activitat s'inclou dins la programació de l'Àgora de Primavera 2011.

Descarrega't la foto de portada

Descarrega't la foto 1
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00