Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2016

Vilanova i la Geltrú present a FITUR amb Xató i Turisme Familiar

Es reprenen contactes amb cadenes hoteleres i diversos touroperadors

Vilanova i la Geltrú ha tornat a tenir presència a FITUR a través de l'estand de Costa Barcelona, que la Diputació de Barcelona té dins del pavelló de Catalunya de l'Agència Catalana de Turisme. A l'estand de Costa Barcelona es pot trobar tant el fulletó de la Ruta del Xató, així com el genèric de la capital de la comarca del Garraf.

Enguany, dues tècniques de Turisme de la regidoria de Promoció Econòmica i Projecció Exterior de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, han estat les encarregades de portar el nom de la ciutat a la prestigiosa fira de turisme que es celebra a Madrid. Al llarg de dos intensos dies s'han contactat amb diferents touroperadors que treballen amb municipis de perfils similars al nostre. Aquest és el cas de Prométour (França), que van mostrar força interès per visitar la ciutat; Top Destinations (Bègica), que vindran a la ciutat al mes de març; i Sapos i Princesas (Madrid), agència especialitzada en turisme familiar i que visitaran Vilanova i la Geltrú l'abril.

A l'igual que l'any passat, es van mantenir contactes amb algunes cadenes hoteleres com NH Hoteles, Sol Hotels & Resort i la Cadena RH. Precisament aquest últims ja han concertat una vista a la ciutat pel mes de març i estudiar possibilitats.

Vilanova i la Geltrú també va estar present a una reunió convocada per l'Agència Catalana de Turisme, per tal de tractar temes pendents de les diferents certificacions de les Destinacions de Turisme Familiar. Finalment destaca l'entrevista que les tècniques municipals van tenir amb la revista especialitzada en turisme familiar “Viajar con hijos”. Els responsables de la publicació van mostrar força interès per la ciutat i van proposar fer un reportatge de vuit pàgines a la seva publicació, sense cost.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00