Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/09/2010

La segona edició del festival Blanc escalfa motors estrenant web

El certamen de disseny gràfic, que tindrà lloc els 12 i 13 de novembre, comptarà amb noms com Bendita Gloria, Laura Meseguer o Herraiz Soto & Co.

El Festival de Disseny Gràfic de Catalunya, Blanc, ha posat en marxa la web de l'edició d'enguany. Tot just queden dos mesos per la segona edició del certamen, que tindrà lloc a Neàpolis els dies 12 i 13 de novembre, coincidint amb la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú. El festival compta amb la participació de l'Ajuntament de la ciutat, especialment des de l'empresa pública Neàpolis, que col·labora en l'organització que lidera Dr. Jum.

Blanc presenta nova estètica i nou format a Internet respecte de l'any passat, amb l'objectiu de mostrar les possibilitats d'experimentar en el món del disseny, també en l'àmbit web. La creació és a càrrec de Dani Navarro, responsable de tota la imatge del festival, mentre que el contingut textual és de Marc Torrell i la programació de Tipcot. La web ofereix tota la informació sobre el festival, així com enllaços a les xarxes socials. D'altra banda, l'espai online és l'única via que Blanc disposa per adquirir les entrades, a partir del 27 de setembre. 

La web de Blanc 2010 presenta una estètica senzilla amb domini del color blanc. Hi tenen absolut protagonisme les empreses i professionals de primera línia que participaran en conferències i workshops. Com a conferenciants, es comptarà amb Bendita Gloria, Boolab, Brosmind Studio, Carlitos y Patricia, Cla-se, Herraiz Soto & Co., Hey, Laura Meseguer, Shackleton i Villarrosàs. D'altra banda, els tallers aniran a càrrec de America Sanchez,Arts Gràfiques Orient, Marta Cerdà, rosetayoihana.com, Sr. Papermind & Jaume Pujagut. 

Blanc va néixer l'any passat amb vocació de ser el primer festival de disseny gràfic de Catalunya. La iniciativa és desenvolupada íntegrament per dissenyadors gràfics i es dirigeix precisament a professionals i estudiants relacionats amb el seu sector, des d'artistes visuals a publicistes, il·lustradors, fotògrafs, tipògrafs, directors artístics, etc. La primera edició va assolir un gran èxit, tant d'assistència, al voltant de 400 participants, com de qualitat en el desenvolupament de les activitats, alhora que va situar Vilanova i la Geltrú en el món de la creació per a la comunicació visual. 

Video promocional de Blanc que es pot veure a la web del festival: 

Blanc Festival Promo from UnitedFakes on Vimeo.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00