Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/01/2009

Lectura del Pregó dels Tres Tombs 2009 a càrrec de Xavier Cardona, president de l'ADEG

Imatge d'arxiu dels Tres Tombs  a VNG   Imatge d'arxiu dels Tres Tombs a VNG

Diumenge 11 de gener, a les 12.15 h, al Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG

La celebració dels Tres Tombs a VNG comptarà el proper diumenge amb la lectura del Pregó per part del president de l'Associació d'Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès, l'ADEG, Xavier Cardona i Torrandell. Les activitats dels Tres Tombs 2009 a VNG s'estenen del 9 al 25 de gener, amb el dia de Sant Antoni, el 17 de gener, com a diada principal.

L'acte començarà a les 12.15, amb l'arribada i la rebuda del pregoner, a la porta de l'Ajuntament, per part de la regidora de Cultura, Isabel Pla i el president de l'Associació dels Tres Tombs, Jaume Mercadè. L'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, rebrà al pregoner a l'alcaldia, on signarà el Llibre d'Honor del consistori.

A les 12.30 h, després de la benvinguda per part de l'alcalde al Saló de Plens, tindrà lloc la intervenció del president de l'Associació dels Tres Tombs i, posteriorment, la lectura del pregó.

Cap a les 13 hores està prevista la sortida, des de la plaça de la Vila, amb carruatge d'autoritats, cap a la plaça de les Cols, on es farà el lliurament de la Bandera al portant d'enguany, Josep Tomàs Álvaro i Juncosa, i es servirà un aperitiu popular.

L'acte estarà amenitzat per la música dels Ministrers de la Vila Nova, que tocaran a les 12.30 h, des del vestíbul de l'alcaldia al Saló de Plens i a les 12.50 h, des del vestíbul de l'alcaldia fins a l'avinguda de Francesc Macià.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00