Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/08/2009

Es reprenen les visites guiades sobre el nucli històric i la vila marinera

Es reprèn el programa de visites guiades Es reprèn el programa de visites guiades

El programa, que s'ofereix en quatre llengües, torna després del parèntesi de la Festa Major cada dimarts i dimecres

Aquesta setmana es reprèn el programa de visites guiades que ha preparat per aquest estiu la Regidoria de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Des de demà mateix, 11 d'agost, i tots els dimarts d'aquest mes, el cicle "La memòria del passat" proposa un itinerari a peu pel casc històric de la ciutat. L'objectiu és descobrir la ciutat des de l`època medieval fins al segle XIX. Inclou visita al Saló de Plens de l'Ajuntament, al campanar de l'església de Sant Antoni i al Castell de la Geltrú. El punt de sortida és el punt d'informació de turisme situat a la rambla Principal a l'alçada de l'avinguda de Francesc Macià.

D'altra banda, el cicle "L'horitzó del mar" convida els dimecres d'agost a conèixer el barri de Mar i la història marinera de Vilanova i la Geltrú. Inclou visita a la Torre Blava, que conté obra de Josep Guinovart, al port pesquer i al Museu del Mar. Se surt a les 19 h des de l'Oficina de Turisme del parc de Ribes Roges, al passeig del Carme s/n.

Ambdós itineraris comencen a les 19 h, tenen una durada de dues hores aproximadament i costen 3 euros per persona. Les visites poden ser en català, castellà, anglès o francès.

Informació i inscripció a l'Oficina de Turisme situada al parc de Ribes Roges, passeig del Carme s/n. Tel. 93 815 45 17, turisme@vilanova.cat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00