Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/06/2011

Cloenda del taller 'La Història a les nostres mans'

El Grup Dones amb Memòria va cloure el taller 'La Història a les nostres mans'    El Grup Dones amb Memòria va cloure el taller 'La Història a les nostres mans'

El Grup de Dones amb Memòria celebra la darrera trobada del curs

El grup de Dones amb Memòria del taller 'La Història a les nostres mans' es va reunir aquest dimarts per celebrar la cloenda del curs. El seu punt habitual de trobada, la Sala de Juntes de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria, va ser l'espai on es va celebrar aquesta darrera trobada del taller.

Una seixantena de dones participants en el taller durant tot l'any van reunir-se amb la regidora del Pla de la Gent Gran, Míriam Espinàs. Durant la cloenda es van fer lectura dels escrits preparats per les mateixes integrants del grup i a continuació hi va haver un tast musical a càrrec d'Àngel Agulló, alumne de guitarra de l'Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.

La setmana vinent les integrants d'aquest col·lectiu faran una visita al Museu Romàntic Can Papiol.

El taller 'La Història a les nostres mans' fa dotze anys que funciona i compta amb la participació del Grup de Dones amb Memòria, un col·lectiu d'unes seixanta dones grans que s'encarreguen de posar en valor la història local de tradició oral, en base a la seva experiència vital.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00