Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/10/2007

L'Ajuntament de VNG posa a l'abast dels empresaris el Campus Empresa

El primer dels seminaris es farà del 23 al 25 d'octubre  El primer dels seminaris es farà del 23 al 25 d'octubre

La iniciativa de la Regidoria de Desenvolupament local vol promoure seminaris per actualitzar els coneixements empresarials dels professionals de la ciutat

Aquest mes d'octubre es posa en marxa el Campus Empresa. Aquesta és una iniciativa de la Regidoria de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de VNG que té per objectiu posar a l'abast dels empresaris i professionals sessions formatives per actualitzar els seus coneixements. El segon tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, qui ha presentat aquest matí el projecte 'Campus Empresa', juntament amb el regidor de Mobilitat i adjunt d'Alcaldia, Xavier Carbonell, de qui depèn el Campus Universitari de la Mediterrània. Segons Tomàs Álvaro, la voluntat d'aquest programa és 'oferir uns usos amb continguts pràctics per a la gestió empresarial'. 

Campus Empresa s'inclou dins l'oferta formativa del Campus Universitari de la Mediterrània que oferta diferents sessions durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. Les accions formatives es faran al voltant de qüestions d'interès empresarial com per exemple la innovació, les eines empresarials o les finances, entre d'altres. En aquest sentit el regidor responsable del Campus Universitari de la Mediterrània, Xavier Carbonell, ha manifestat que la iniciativa adreçada als empresaris complementa l'oferta formativa del Campus Universitari que fins ara no comptava amb un apartat específic sobre economia i empresa. D'aquesta manera es dóna resposta a una necessitat que ja s'havia detectat des de l'organització del Campus Universitari de la Mediterrània. 

Els seminaris, el primer dels quals es farà del 23 al 25 d'octubre, seran de curta durada i amb continguts pràctics per a la gestió empresarial. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, que cedeix la delegació del Garraf, per a celebrar les sessions de formació. Entre les organitzacions que impartiran aquests seminaris hi ha l'Escola d'Alta Direcció i Administració (EADA), la Universitat Politècnica de Catalunya i l'UOC, el Col·legi d'Economistes de Catalunya i l'European School o Manegement de París. Les inscripcions per als cursos es poden fer a través de la pàgina web del Campus Universitari de la Mediterrania, www.campusmed.net o bé a través de la Regidoria de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat al telèfon 93 814 18 18.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00