Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/11/2016

S'obre el període d’inscripcions pel XIV Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi

El mercat torna a la rambla de Sant Jordi el diumenge 18 de desembre

A partir del dimarts 15 de novembre, i fins el divendres 25 de novembre, s'obre el període d'inscripció per la dissetena edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi.

Les inscripcions es poden fer presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, o bé via web a traves de la carpeta ciutadana clicant aquest enllaç http://www.vilanova.cat/jsp/tramits/detall.jsp?id=17740

La propera edició del Mercat de Segona Mà es farà al llarg del matí del diumenge 18 de desembre a la rambla Sant Jordi. Hi ha un total de 340 taules disponibles per als ciutadans que hi vulguin participar.

Al Mercat de Segona Mà es seguirà comptant amb la participació del Banc del Temps i d'ECOL3VNG Moneda Social Turuta, També tornarà la calculadora de CO2 per tal que els interessats puguin consultar quina ha estat la seva contribució a evitar les emissions d'aquest gas. Els més petits podran gaudir a la zona Ecokids amb el castell inflable de la recollida selectiva. L'espai de la Ecoemprenedoria Escolar servirà per a que les diferents escoles de la ciutat disposin d'un espai on poder posar en pràctica les actituds empresarials relacionades amb el respecte i la cura pel medi ambient.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00