Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/09/2009

Dissabte se celebra una nova sessió del projecte 'La ciutat t'acull'

    Imatge de la primera trobada, al mes de juny  Imatge de la primera trobada, al mes de juny

En aquesta ocasió es farà un reconeixement a les persones que van participar en el vídeo de la ciutat

Aquest dissabte se celebra una nova sessió del projecte La Ciutat t'Acull, impulsat des de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i iniciat el mes de juliol, mitjançant el qual es vol donar la benvinguda a les persones que recentment han vingut a viure a la ciutat.

Aquesta és la tercera sessió d'un projecte pel qual han passat, fins aquest moment, una seixantena de persones procedents de diferents punts de la geografia catalana i espanyola, així com també de diversos països del món.

L'acte, a qual l'Ajuntament convida personalment als assistents, consisteix en una visita guiada a La Geltrú i a La Vilanova Vella, seguit d'una recepció oficial al Saló de Plens, on els participants son rebuts per les autoritat municipals. A més de donar-los la benvinguda, se'ls mostra un vídeo amb imatges dels principals llocs d'interès de la ciutat, així com de tots els serveis de que disposen. Aquest document està protagonitzat per sis ciutadans a qui aquest dissabte l'Ajuntament de VNG els vol agrair la seva col·laboració, amb un petit reconeixement.

Les sessions del projecte La Ciutat t'Acull tindran, a partir d'ara, caràcter bimensual.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00