Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/12/2012

Iniciatives ciutadanes mediambientals en forma d'exposició al CRIA

 Una de les exposicions mostrarà com les ampolles poden tenir molts usos  Una de les exposicions mostrarà com les ampolles poden tenir molts usos

El Centre de Recursos i Informació Ambiental acull dues mostres relacionades amb el Medi Ambient

Aquestes festes de Nadal el CRIA ofereix dues propostes per veure el Medi Ambient des del punt de vista particular de ciutadans de VNG amb sensibilitat ambiental.
D'una banda, Antoni Dichós ofereix les seves "pintures sòcioambientals" sota el títol "Cap a on anem?". La seva obra es caracteritza per un fort contingut ideològic, transmès de manera molt sintètica però contundent en cadascun dels seus dibuixos.

Una altra iniciativa ciutadana mediambiental que es podrà veure al Centre de Recursos i Informació Ambiental és l'exposició "Criatures marines", dels geltrunencs Diego García, Torquato Vargas, i Ana Vinacua. Un matí de la festa major de la Geltrú d'aquests 2012, els fanals del barri van aparèixer envaïts per estranyes criatures del fons marí. Es tractava d'ampolles PET reconvertides en tot tipus de peixos marins, que ara es poden contemplar de prop.

Les dues exposicions es podran visitar fins al 7 de gener al local del CRIA, al carrer del Bonaire número 1. Els horaris d'obertura són de dilluns a divendres de 9.30 a 13h, i les tardes de dimarts i dijous de 16.30 a 20.30h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00