Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/08/2012

VNG disposa d'una nova guia gastronòmica

Marijó Riba i Raúl Ramos Marijó Riba i Raúl Ramos

L'edició és de l'estudi de disseny gràfic Cocolia i recull en un plànol 24 restaurants de la ciutat

S'ha presentat la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, un plànol que recull 24 restaurants de la nostra població i que ha estat editat per l'estudi de disseny gràfic i comunicació Cocolia.

En la presentació, que s'ha fet a la Daurada Beach Club, la regidora de Cultura, Marijó Riba, ha volgut agrair la iniciativa de l'empresa vilanovina i ha lloat el producte "que ens ajudarà a potenciar un aspecte de la ciutat tan important com és la gastronomia. Aquestes són les eines que ens fan falta a la nostra ciutat per anar més enllà de les nostres fronteres".

Per la seva banda, Raúl Ramos, de Cocolia, ha explicat que "aquest és un autoprojecte. A VNG tenim una gran gastronomia i la volíem projectar. Aquest és un plànol amable, que genera molta empatia amb qui el consulta. Volem que la gent se'l faci seu".

En aquesta primera edició s'han imprès 15.000 exemplars que es repartiran a través de l'Oficina de Turisme, els restaurants i museus de la ciutat, entre d'altres punts. Però, destacar també que es farà una difusió important a través de les ciutats de l'Eix Diagonal (Vilafranca, Manresa, Igualada). Segons ha explicat Raúl Ramos, "l'Ajuntament es fa càrrec de la distribució i, a banda de l'Eix Diagonal, també el portarà en aquelles fires en què hi participi la ciutat, ja sigui a Catalunya o a nivell estatal o internacional".

En aquesta nova guia, Cocolia ha volgut destacar i projectar la ciutat, tradicionalment arrelada al treball del mar i de la terra. Vilanova i la Geltrú ofereix una gastronomia basada en la qualitat del producte, i això és el que ofereix aquesta publicació.

Tant la forma d'elaboració tradicional, com les propostes de nova interpretació, estan presents en les taules dels nombrosos establiments de restauració de la nostra ciutat. L'objectiu ha estat realitzar una peça de qualitat, on s'ha apostat pel disseny, la il·lustració i les eleccions de fotografia per generar un plànol atractiu i, alhora, projectar els restaurants de la nostra vila.

Tot i que en aquesta primera edició s'inclouen fins a 24 restaurants diferents, la voluntat de Cocolia és fer-ne una segona edició a partir de gener i incorporar un major nombre d'establiments, i fer-ne més unitats. La guia inclou els codis QR dels establiments que en disposen.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00