Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/11/2008

Activitats paralel·les a la 2a Triennal d'Arquitectura i Urbanisme a VNG

Exposició de la Triennal al Foment Vilanoví   Exposició de la Triennal al Foment Vilanoví

Hi haurà visites guiades, conferències i un espectacle luminotècnic

Amb motiu de la 2a Triennal d'Arquitectura i Urbanisme del Baix Llobregat, Alt Penedès i Garraf'08, s'han organitzat tot un seguit d'activitats culturals que es realitzaran principalment a Vilanova i la Geltrú. 

Exposició 2a Triennal d'Arquitectura i Urbanisme del Baix Llobregat, Alt Penedès i Garraf '08. Recull de les obres premiades, finalistes i seleccionades al certamen que es pot visitar fins al 28 de novembre a la sala del Foment Vilanoví (c. de Santa Madrona, 1). L'horari de visita és de dilluns a divendres, de 18 a 21 h, i dissabtes i diumenges, de 12 a 14 h.

Posteriorment, es podrà visitar a la Seu del Baix Llobregat fins a finals de gener del 2009.

Visites guiades gratuïtes: 
- Centre històric de Vilanova i la Geltrú, a càrrec de l'historiador Xavier Orriols. Inici al Foment Vilanoví. (8 de novembre a les 11 h) 
-  Ajuntament de Roquetes, edifici guardonat a la 1a Triennal, a càrrec de Clotet&Paricio (pl. Vinya d'En Petaca, Les Roquetes) (15 de novembre a les 11 h) 
-  Museu Arqueològic Mines de Gavà, edifici guardonats a la 2a Triennal (29 de novembre a les 11 h)

Conferències a la sala del Foment Vilanoví (c. de Santa Madrona, 1):
- Pich-Aguilera Arquitectos, SL. (14 de novembre a les 19 h) 
-  Clausura de l'exposició, a càrrec de Xavier Oller, regidor de Projectes urbanístics, Paisatge i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (28 de novembre a les 19 h)

Muntatge lumínic Llumiarq a la plaça de Les Cols: projecte lumínic a càrrec de Saladiellum (tots els dies de 18.30 a 23 h fins al 29 de novembre)

La segona edició de la Triennal d'Arquitectura i Urbanisme que se celebra a VNG ha estat possible gràcies al patrocini de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i Spert i la col·laboració de Cosentino, Energie Solaire, Grupo Puma, Isoarquitec, Mausa, Rehabilit, Selci i Tort i Arnau. 


VEURE VÍDEO DE CANAL BLAU© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00