Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/08/2011

Bona acollida del punt d'informació mòbil de la plaça d'Eduard Maristany

El punt d'informació està a la plaça d'Eduard Maristany El punt d'informació està a la plaça d'Eduard Maristany

La instal·lació obre cada dia de dilluns a diumenge de 10 a 15 h durant el mes d'agost

Inclosa en la campanya de promoció de la ciutat que ha engegat l'Ajuntament de VNG durant aquest estiu, des del mes d'agost funciona a la plaça d'Eduard Maristany un punt d'informació mòbil en horari de dilluns a divendres de 10 a 15 h.

Aquesta instal·lació se suma al servei que presta l'Oficina Municipal de Turisme del passeig al Carme, s/n (parc de Ribes Roges) i La Botiga de Vilanova i la Geltrú, al carrer de Sant Joan, 31.

En aquests tres punts d'atenció turística es pot sol·licitar informació sobre activitats, llocs per visitar, comerços, estat de les platges, informació sobre allotjaments i gastronomia, etc.

De fet, aquest és un punt d'informació mòbil que forma part del mobiliari del que disposa l'Ajuntament de VNG, i bàsicament té per objectiu donar informació turística i de la ciutat a tots els visitants que arriben des de l'estació de ferrocarril, una de les principals portes d'entrada a la ciutat.

L'experiència del funcionament d'aquest punt d'informació també donarà pautes al Govern municipal per plantejar en futures converses amb Adif la conveniència d'instal·lar un punt d'informació de la ciutat a l'interior de l'estació. Per això s'ha demanat mantenir converses després de l'estiu amb els responsables d'Adif per explorar quines possibilitats hi ha.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00