Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/11/2009

Cap de setmana d'activitats per celebrar el 125è aniversari de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Diumenge es farà la primera visita comentada a l'exposició Diumenge es farà la primera visita comentada a l'exposició

Dissabte es farà una passejada per conèixer la Vilanova de 1884 i diumenge hi haurà la primera visita comentada a l'exposició Surge et Ambula

Aquest cap de setmana continuen els actes de celebració del 125è aniversari de la creació de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. En aquesta ocasió la primera proposta tindrà lloc aquest dissabte a les 12 hores. Es tracta d'un itinerari per la ciutat per conèixer La Vilanova de 1884. Una passejada per aquells punts rellevants de la Vilanova de l'any en que es va crear el Museu i conèixer així el context en el qual es va fundar la Institució. Per poder-hi participar cal fer una reserva al telèfon 619 33 75 84.

La segona de les activitats programades és per diumenge a les 12 hores. Es tracta de la primera visita comentada a l'exposició Surge et ambula. Viatge al passat. El naixement de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Una visita a l'exposició temporal i a la planta baixa del Museu, en clau històrica, per conèixer les col·leccions que formaven part de la Institució en el moment de la seva fundació, les donacions més antigues i les particulars d'algunes de les obres i dels seus donadors. La visita és gratuïta amb l'entrada al Museu i no cal fer reserva prèvia.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00