Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/05/2012

El trinxat amb donja de La Tasca és la proposta millor valorada de la Ruta de les Tapes de Vilanova i la Geltrú

Fotografia de grup dels guardonats i l'organitzacíó Fotografia de grup dels guardonats i l'organitzacíó

Entre el 30 de març i el 22 d'abril es van servir 33.000 tapes i 28.000 quintos

El trinxat amb donja de La Tasca, local que es pot trobar a la plaça de les Cols de Vilanova i la Geltrú, va ser la tapa guanyadora de la primera edició de la ruta de les tapes, VNG Vol Tapes, que es va celebrar a la ciutat del 30 de març al 22 d'abril d'enguany. Així ho van decidir per majoria les diferents butlletes que els consumidors i consumidores van lliurar a l'organització de l'esdeveniment. L'acte de lliurament del premi va tenir lloc ahir al vespre al patí del Castell de la Geltrú. Esteve Calvet, propietari de La Tasca, va recolir el diploma acreditatiu. La trobada va servir també per donar en mà els diferents premis que s'oferien als participants a la ruta i que estaven patrocinats per ViU Comerç, Estació Nàutica, BBVA, cervesa San Miguel, i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Al llarg de les quatre setmanes que va durar la ruta es van servir 33.000 tapes i 28.000 quintos San Miguel. Segons els organitzadors, aquestes xifres superen les previsions inicials i creuen que la coincidència amb les dates de Setmana Santa va ajudar a que hi hagués una participació molt àmplia de visitants de fora de la comarca.

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, va tancar l'acte manifestant que "la Ruta ha servit per a que el públic conegui nous locals de la ciutat, i també per a que aquest locals interactuessin entre ells. Ha estat una oferta gastronòmica de qualitat, molt ben valorada per tots els consumidors." Figueras va cloure dient que des de l'Ajuntament sempre es "facilitarà el poder tirar endavant aquest tipus d'iniciatives que sorgeixen de la gent emprenedora"

Podeu descarregar més fotografies clicant AQUÍ 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00