Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/05/2016

Els usuaris del Servei Prelaboral practiquen entrevistes de feina amb l'ADEPG

Les entrevistes es van fer dijous a la seu de l'ADEPG      Les entrevistes es van fer dijous a la seu de l'ADEPG

Nou persones beneficiàries del projecte prelaboral de Serveis Socials s'han pogut entrevistar amb 5 empreses associades a l'ADEPG en un format de 'speed-dating'

Fruit d'una col·laboració entre els Serveis Socials municipals i l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès (ADEPG), 9 usuaris i usuàries del Servei Prelaboral han fet una simulació d'entrevistes de selecció de personal amb 5 empreses de la comarca associades a l'ADEPG: Adecco, Santagloria, Codmar, Càmping Vilanova Park i Randstad.

L'objectiu és posar en contacte aquestes persones que busquen feina amb empresaris, a través d'entrevistes de 3 minuts de durada. Sota el títol "3 minuts, una oportunitat!", es dóna l'oportunitat als usuaris de tenir un contacte directe amb el món empresarial, posant en pràctica les capacitats i habilitats apreses al Servei Prelaboral.
Servei prelaboral grup
Aquest projecte està dirigit a persones aturades usuàries de Serveis Socials, i ajuda a donar confiança a les persones que busquen feina. Durant el 2015 el Servei Prelaboral va atendre 279 persones amb especials dificultats socials per a la inserció al món laboral, que han pogut fer accions grupals en format de taller i accions individuals, per orientar-los laboralment i fomentar habilitats socials, motivació, confiança, i oferir-los el coneixement de les eines que faciliten la inserció laboral.

L'objectiu és facilitar la inserció sociolaboral a les persones amb risc d'exclusió social, i el projecte està subvencionat pel SOC, Servei d'Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
Servei prelaboral i ADEPGp
La iniciativa que ara s'ha experimentat amb l'ADEPG és productiva per ambdues parts: l'empresa coneix persones que, tot i haver tingut dificultats per trobar feina, han rebut assessorament per tal d'estar oberts a treballar en una empresa; i les persones ateses al Servei tenen l'oportunitat de posar en pràctica les habilitats adquirides "vendre's" a una empresa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00