Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/05/2012

Els alumnes de les escoles pregunten al Govern sobre el medi ambient, els serveis i l'espai públic

La sessió dels alumnes amb el Govern, a la sala d'actes de l'EPSEVG   La sessió dels alumnes amb el Govern, a la sala d'actes de l'EPSEVG

Sessió de cloenda dels representants dels centres participants en el programa "Coneix el nostre ajuntament" amb els regidors i regidores i l'alcaldessa

575 alumnes de 13 escoles de VNG han participat al llarg del curs en el programa "Coneix el nostre ajuntament". Avui, com a cloenda de l'activitat, una representació d'aquests alumnes ha fet una sessió amb els membres del govern de la ciutat.

Els nois i noies han fet un total de 21 preguntes als regidors i regidores i a l'alcaldessa. Els temes que més preocupen són relatius a la via pública i al medi ambient i també als serveis. Els participants han volgut saber, entre d'altres qüestions, com es pot combatre l'atur, què passa amb les finances municipals, per què hi ha tantes places dures, com s'organitza la Festa Major, quan es construirà un nou pavelló i un nou hospital, com combatre la contaminació, què passa amb les càmeres de vigilància, com es controla l'incivisme, la defensa de la qualitat de l'ensenyament i com estan els horts urbans. 

PAE Coneix el nostre ajuntament 2 Els alumnes han preguntat al govern de VNG

L'alcaldessa també ha respost preguntes sobre les dificultats de governar i sobre la tasca política. Neus Lloveras ha volgut agrair la participació de les escoles i ha animat tots els alumnes a anar endavant amb els seus estudis. "Una de les claus per sortir de la crisi és la formació. Heu de sortir de l'escola amb una bona formació".

Al llarg del curs les escoles participants al programa "Coneix el nostre ajuntament" han rebut al seu centre la visita de les tècniques de Participació Ciutadana que els han explicat el funcionament de la institució local. Després totes les escoles han passat per la sala de plens de l'edifici de l'ajuntament i han participat en la simulació de sessió plenària, fent el paper de regidors del govern. 


Àlbum de fotos AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00