Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/04/2012

'Emprendre una manera de viure', sessió formativa des de la perspectiva de gènere

 La jornada formativa es farà dijous 26 d'abril de les 9.30 a les 13.30 h.     La jornada formativa es farà dijous 26 d'abril de les 9.30 a les 13.30 h.

La jornada se celebrarà dijous 26 d'abril a la sala d'actes de l'IMET

L'emprenedoria com una forma d'entendre la vida és el tema central de la jornada que se celebrarà dijous vinent, 26 d'abril, a la Sala d'Actes de l'IMET. La jornada, organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant l'Espai d'Equitat i el Campus Universitari de la Mediterrània tractarà sobre els punts positius que té l'emprenedoria, des d'una perspectiva de gènere.

Amb el títol: 'Emprendre, una manera de viure' la sessió començarà a les 9.30 h i finalitzarà a les 13.30 h. A l'acte d'inauguració hi assistirà l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Equitat, Ariadna Llorens i la presidenta de l'Institut Català de la Dona, Montserrat Gatell.

Entre els temes que es destacaran hi ha les sessions 'L'emprenedoria com a activitat vital' a càrrec de Maria Batet, formadora; 'La comunicació, eina imprescindible per a una bona emprenedora', a càrrec de Teresa Baró, consultora en comunicació; 'Emprendre en femení', a càrrec d'Anna Mercadé, directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona i 'Mercat de treball actual i emprenedoria al Garraf', a càrrec d'Anna Mir, Directora del Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

La cloenda de l'acte, a càrrec de la regidora d'Equitat, Ariadna Llorens, es farà després de la sessió 'Experiències', a càrrec de Mireia Bertran, sòcia de l'empresa Artirvity i membre de Dones d'Empresa i una taula rodona amb quatre dones emprenedores com són Begoña Cartagena, de BC Coaching; Conxi Martínez, de Codmar; Núria Nicolau, de Gelats i Torrons Llorens i Laura Vilar, de Differenttic.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00