Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/10/2014

La zona comercial de Josep Coroleu es reactiva

Visita a diferents establiments comercials del carrer Coroleu    Visita a diferents establiments comercials del carrer Coroleu

Visita de l'alcaldessa i el regidor de Promoció Econòmica a una quinzena d’establiments

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, van visitar ahir una quinzena d'establiments de la zona del carrer de Josep Coroleu.

Lloveras i el regidor van parlar amb els responsables dels comerços sobre l'activitat que duen a terme i de quina manera l'Ajuntament els pot donar suport. La majoria d'establiments van mostrar la seva satisfacció per una certa reactivació de l'activitat econòmica i van demanar millorar aspectes com les zones de càrrega i descàrrega, les zones d'aparcament regulat i les activitats de dinamització comercial com l'enllumenat de Nadal. 

Visita comerços 2

Alguns dels establiments de la zona comercial de Josep Coroleu porten molts anys en actiu, al costat de comerços de nova creació que han contribuït a reactivar la zona. 

Per Neus Lloveras “El comerç és un dels motors econòmics de Vilanova i la Geltrú, tenim un comerç de qualitat, que reforça la nostra capitalitat i que té encara molt de potencial per créixer, com demostren estudis que s'han fet. Des de l'Ajuntament volem incidir en el desenvolupament d'aquest sector econòmic, per això és molt interessant per a nosaltres conèixer directament la seva situació i les seves inquietuds.”

Gerard Figueras, per la seva banda, fa una valoració positiva d'aquestes visites perquè “permeten conèixer de primera mà les necessitats del comerciants alhora que constatem l'obertura de nous comerços a la ciutat, cosa que ens ajuda a consolidar-la com a destinació de shopping”.

Les visites a establiments comercials de VNG és una activitat periòdica que el govern vilanoví va iniciar ara fa més d'un any.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00