Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/06/2010

Vilanova i la Geltrú dóna la benvinguda als nous ciutadans i ciutadanes

Un moment de la visita guiada a la ciutat  Un moment de la visita guiada a la ciutat

Dissabte va celebrar-se la cinquena sessió del programa La Ciutat t'acull, en la que hi van participar una trentena de persones

Vilanova i la Geltrú ha celebrat aquest dissabte la cinquena sessió del programa La Ciutat t'acull. Una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de la ciutat, a través de la Regidoria de Convivència, que té com a objectiu donar formalment la benvinguda i acollida a totes aquelles persones que han decidit establir-se a Vilanova i la Geltrú. 

A partir d'aquestes sessions se'ls proporciona la informació sobre la ciutat, la seva història, els recursos existents i els drets i deures de la ciutadania. La trobada es complementa amb una una breu visita guiada pel nucli antic de la ciutat i s'ofereix una recepció al Saló de Plens de l'Ajuntament en què té lloc la projecció d'un audiovisual i l'exposició d'informació general de Vilanova i la Geltrú acompanyada de material divulgatiu. 

L'acte, al qual hi van assistir al voltant d'una trentena de persones, procedents de diferents països, va comptar amb l'assistència de l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, la Regidora de Serveis Socials, Salut i Convivència, Encarna Grifell, i la Regidora de Comunicació, Mila Arcarons 

Durant la recepció, l'alcalde de la ciutat va parlar de la qualitat de vida que hi ha a Vilanova i la Geltrú, així com del seu ric teixit associatiu, encoratjant als assistents a conèixer les moltes activitats es fan al llarg de l'any. 

Per la seva banda, la Regidora de Serveis Socials, Salut i Convivència va voler destacar l'experiència que tenen els vilanovins i vilanovines en el tracte i la manera d'acollir gent de diverses procedències. 

Tots les persones assistents van rebre el DVD La ciutat t'acull traduït a diferents idiomes. 

Descarrega't la imatge
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00