Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/04/2012

Vilanova i la Geltrú al Saló Internacional de Turisme de Catalunya - SITC

Monument a Francesc Macià Monument a Francesc Macià

Les entitats membres de la Taula de Turisme i Comerç signaran un protocol de col·laboració per fomentar i desenvolupar la marca Estació Nàutica

Vilanova i la Geltrú serà present al Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), que se celebrarà del 20 al 22 d'abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Tal i com ja va fer en la darrera edició de FITUR, la nostra ciutat estarà representada tant en l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, sota la marca "Costa de Barcelona", com en el de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques a través de l'Estació Nàutica vilanovina.

Des d'aquests dos espais, la nostra ciutat oferirà informació sobre allotjaments i gastronomia, i donarà a conèixer l'oferta museística, a la vegada que promocionarà la guia Gaudeix-ne!, on es recullen les principals propostes tant per als visitants com per als vilanovins i vilanovines que vulguin gaudir de la vila.

En el marc del Saló, les entitats membres de la Taula de Turisme i Comerç signaran un protocol de col·laboració per fomentar i desenvolupar la marca Estació Nàutica. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, ha manifestat la importància de què tot el sector de comerç i turisme de la ciutat sumi esforços per dinamitzar l'economia de Vilanova i la Geltrú.

El SITC proposa enguany viure un món d'experiències, oferint nous formats turístics més especialitzats per dissenyar un viatge a mida amb propostes de turisme mediterrani, sostenible, esportiu, enològic, gastronòmic i de càmping, entre d'altres. A més de nombroses activitats d'oci per a tota la família, el certamen acollirà diferents trobades professionals per analitzar les noves tendències d'una indústria que mou cada any gairebé mil milions de turistes al món i que a Espanya es presenta com un motor econòmic en temps de crisi.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00