Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/05/2010

Es retira el quadre de l'enllumenat públic que ocupava part de la vorera del carrer de Joan Maragall

  El quadre elèctric ja ha estat traslladat El quadre elèctric ja ha estat traslladat

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es fa càrrec del trasllat després que l'empresa que ho havia de realitzar no ho va fer

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha gestionat la retirada, mitjançant l'execució subsidiària, del quadre de l'enllumenat públic que ocupava, des de feia temps, part de la vorera del carrer de Joan Maragall.

A resultes d'una operació immobiliària entre Fecsa i Promocions Escolapis per a la venda parcial d'una finca, ubicada al carrer de Joan Maragall, es va haver de retirar el quadre elèctric que, des de feia trenta anys, estava ubicat a la seva façana.

L'empresa que realitzava la obra s'havia compromès, en el seu moment, a traslladar el quadre un cop acabés les obres d'edificació, fins a un nou emplaçament ubicat al carrer de Jaume Balmes. Mentre van durar les obres es va instal•lar la caixa, de manera provisional, a la vorera del carrer de Joan Maragall.

La crisi econòmica i la complexitat del trasllat va impedir que es fes efectiu el trasllat, i el que era una situació de provisionalitat es va allargar en el temps.

Davant aquesta situació, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va decidir gestionar la retirada i trasllat del quadre de l'enllumenat. Una acció que s'ha completat aquesta darrera setmana, deixant així la vorera lliure d'obstacles i impediments per la lliure circulació de vianants.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00