Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/07/2012

Jornada de portes obertes i visita a la cúpula del Museu Víctor Balaguer

Cúpula del Museu Víctor Balaguer Cúpula del Museu Víctor Balaguer

L'entrada serà gratuïta el dia 4 d'agost i l'horari serà d'11 a 14 h i de 17 a 19 h

Amb motiu de la celebració de la Festa Major de Vilanova la Biblioteca Museu Víctor Balaguer oferirà el proper dissabte 4 d'agost una jornada de portes obertes.

El Museu Víctor Balaguer disposa d'un ampli i important fons artístic, les seves sales acullen obres del barroc espanyol i europeu del segle XVII, fins a pintura i escultura catalanes del segle XIX i XX. Tot passant per les col·leccions d'arqueologia i etnografia, entre les quals s'hi poden trobar exemples singulars com dues armadures de samurai i una petita mòmia d'infant a la Sala Egípcia, una de les cinc úniques mòmies que actualment es poden trobar a Catalunya. L'entrada serà gratuïta durant tot el dia i l'horari d'11 a 14 h i de 17 a 19 h.

I el proper dijous 9 d'agost, a les 19.30 h, es durà a terme la visita Capvespre a la cúpula. Una visita comentada per les col·leccions d'art del Museu i que inclou la visita a la cúpula de l'edifici, un espai que generalment està tancat al públic, i que s'obre pels visitants que participen en aquesta activitat. Un cop finalitzada la visita els assistents podran gaudir d'una copa de cava al jardí. El preu és de 4 euros per persona i cal reserva prèvia al telèfon 93 815 42 02. Hi haurà una segona visita el dijous 23 d'agost.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00