Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/10/2014

Una trentena de Pre Adopcions a la Festa de l'Animal

    Passarel·la d'adopcions  Passarel·la d'adopcions

Segons els participants, la Festa de l'Animal ha comptat enguany amb un públic més especialitzat

La tercera edició de la Festa de l'Animal va finalitzar dissabte amb un resultat molt positiu a diversos nivells. Durant tot el dia la rambla Principal va ser l'escenari de les activitats que les entitats i empreses participants van organitzar amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre les obligacions, drets i deures de la tinença responsable d'animals de companyia. Així mateix, es van mostrar accions per sensibilitzar els propietaris davant els abandonaments dels seus animals de companyia.

D'entre les moltes activitats que es van realitzar, i que en tot moment van captar l'atenció del públic, destaca la passarel·la d'adopcions Adopta'm, gràcies a la qual es van realitzar un total de 28 pre adopcions, gairebé el doble de l'any passat. Les entitats protectores, per tal d'evitar l'adopció compulsiva, donen ara un temps de marge a les persones interessades per tal que prenguin consciència del que suposa adoptar un animal, i els compromisos i obligacions que això comporta. Passat aquest temps, es fa efectiva l'adopció.

El CAAD Penedès va poder comprovar l'augment de la identificació amb microxip dels gossos que van ser la Fira amb els seus propietaris i ho atribueix a la major sensibilització ciutadana vers la necessitat de dur-lo i a les campanyes municipals per actualitzar el cens.
Fira de l'animal
A banda, cal destacar també d'aquesta tercera edició l'augment del número d'empreses participants en relació a anys anteriors, el que evidencia la bona trajectòria de la fira. En aquest sentit, un dels objectius marcats per les empreses ha estat la possibilitat de fer nous contactes, aconseguir més clients i l'intercanvi d'informació. Trets, que segons l'organització s'han acomplert plenament i que, a més, han vingut acompanyats per la presència d'un públic més especialitzat, que buscava en la Fira de l'Animal una oportunitat de negoci. 

A nivell d'assistència, l'organització calcula que durant tot el dia van passar per la fira entre 5.000 i 7.000 visitants. La mitjana de públic a les activitats va ser d'unes 500 persones.  

Recordar que la Festa de l'Animal, compta encara amb un seguit de propostes i activitats per als propers dies.
El dimarts 7 d'octubre, a les 19 hores, es farà al centre Cívic La Sardana la xerrada: "El gos i el desenvolupament humà, teràpia amb animals". Dimecres 8 d'octubre, a les 19 hores, tindrà lloc a la Casa Olivella la xerrada: "Com acollir la nova mascota". I divendres, 10 d'octubre, a les 19 hores, començarà el "Curs d'educació canina". Les activitats relacionades amb la Festa de l'Animal 2014 clouran amb un "Curs de formació de gossos de policia en treball sobre la realitat" que es farà del 17 al 19 d'octubre, a la Hípica Áuriga.
Més informació

Àlbum d'imatges de la Festa
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00