Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/05/2016

Ajuntament de VNG i Qualitat Ambiental de la Generalitat es reuneixen amb veïns de Les Llunes

Reunió Ajuntament - Generalitat - Les Llunes

S'acorda incrementar la informació i la coordinació entre les parts, per afavorir la convivència veïnal amb l'activitat de Componentes

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Generalitat de Catalunya i representants de la zona residencial Les Llunes, van reunir-se divendres amb l'objectiu d'avançar en la convivència veïnal amb l'activitat de l'empresa Componentes. Els veïns i veïnes de la zona han manifestat reiteradament el seu malestar per les emissions de fums de la fàbrica, de les quals la Generalitat fa seguiment continuat.

La reunió va comptar amb l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, el regidor d'Urbanisme i Medi Ambient, Gerard Llobet, la directora general de Qualitat Ambiental, Mercè Rius, tècnics municipals i de la Generalitat, i una representació del veïnat. Per part de les administracions es va explicar el seguiment que s'està fent de l'empresa i els controls habituals sobre els gasos que emet.

Fruit de la conversa es va determinar la conveniència d'activar una comissió de seguiment de totes les parts, que inclogui també l'empresa, alhora que per part de la Direcció General de Qualitat Ambiental es mantindran els controls ambientals de manera permanent.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00