Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/07/2011

Nou intercanvi entre Vilanova i la Geltrú i Mérignac

  El grup va ser rebut a la Sala de Plens de l'Ajuntament   El grup va ser rebut a la Sala de Plens de l'Ajuntament

Un grup de joves de la ciutat francesa tornen la visita que l'any passat els van fer membres dels mulassers de l'Agrupació de Balls Populars

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor de Joventut, Promoció Econòmica, Turisme i Comunicació, Gerard Figueras, han donat la benvinguda, aquest dimarts a la tarda, al grup de joves de Mérignac que aquests dies són a la nostra ciutat.

Els joves francesos tornen la visita a un grup de mulassers de l'Agrupació de Balls Popular de Vilanova i la Geltrú que l'any passat van anar a la ciutat agermanada, per mostrar-los part de la cultura popular vilanovina.

En els darrers mesos, i després de la visita dels membres de l'Agrupació, el grup de nois i noies de Mérignac han estat treballant al Centre des Eyquems en la construcció d'un cap de mulassa que en breu lliuraran a la ciutat. A falta d'aquest element del bestiari popular, van fer entrega d'un DVD a l'alcaldessa de la ciutat que recull les imatges del procés de construcció del cap de mulassa.

Neus Lloveras va lliurar aquest material audiovisual als mulassers de Vilanova i la Geltrú, i va agrair a tots els presents el treball i el temps dedicat a mantenir els lligams entre les dues ciutats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00