Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/02/2015

Odontologia solidària a l'Hospital de Sant Antoni

Els tractaments s'han fet a la Clínica Dental, a la Unitat d'Odontologia de Sant Antoni Abat      Els tractaments s'han fet a la Clínica Dental, a la Unitat d'Odontologia de Sant Antoni Abat

Gràcies a un conveni amb els serveis socials municipals, 37 persones en situació de vulnerabilitat econòmica han pogut rebre tractament bucodental

La Unitat d'Odontologia de l'Hospital de Sant Antoni Abat (Clínica Dental) ha estat realitzant durant el darrer any tractaments bucodentals a famílies que els serveis socials de Vilanova identificaven com a famílies en situació de vulnerabilitat econòmica.

Fruit d'un conveni entre les dues parts, la Clínica Dental aportava 3 mil euros al projecte, que han servit per tractar un total de 37 persones, majoritàriament infants.
Així, els pacients es van poder fer la primera visita gratuïta, i es van beneficiar d'importants descomptes en els tractaments, amb un preu únic de 6 euros per visita.

Segons han explicat els responsables de la Clínica Dental, s'ha aprofitat per conscienciar els pares de la necessitat de fer revisions anuals i d'adquirir uns hàbits higiènics adequats.

Després d'un primer any de funcionament, la valoració ha estat molt positiva, per això des de l'Ajuntament es vol seguir impulsant iniciatives similars amb altres clíniques de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00